Stichting Kamermuziek

Beste (mogelijke) muziekliefhebber,

Met enige trots willen we u informeren over de prachtige concerten die we komend jaar in de kerk van Mook organiseren. Met maar liefst zeven concerten gaan we het seizoen 2018-2019 in.
Een reeks van nationale en internationale jonge, veel belovende musici treedt aan.
Het programma kenmerkt zich door een verscheidenheid aan soorten. We hebben zang met piano, strijkkwartetten, piano met klarinet, gitaren, saxofoons en een trio van piano met twee strijkers.
Zo hebben we in het BEHN Quartet de winnaars van het Orlando-festival 2017, in het Duo Ebano de winnaars van het Storioni-festival in 2017. Met het RUSQUARTET hebben we volgens kenners de absolute wereldtop in huis, uiteraard diverse prijzen gewonnen hebben. Ook de andere ensembles en duos, als groep of als individu daarbinnen hebben ondanks dat ze jong zijn, al hun sporen verdiend.
Misschien bent u nieuwsgierig naar meer informatie.  Alle informatie staat uitgebreid op: kamermuziekmookenmiddelaar.nl
Kaartjes zijn al te koop, maar het meest interessant is natuurlijk de 7-concertenkaart. Voor €90 is die tot en met 23 september te koop. Dat levert u een besparing op van maar liefst €29 ten opzichte van alle kaartjes loskopen online. Mocht u onverhoopt een keer niet kunnen, geen nood, dan geeft u ze een keer aan iemand anders.
We wensen u op dit moment veel lees- en kijkplezier en straks wellicht bij de concerten zelf veel luisterplezier.
Met vriendelijke groeten,
Stichting Kamermuziek Mook en Middelaar
Nico van Kessel
voorzitter
Share